Вашият виртуален ресторант

 От Миглена Нориева, Иван Проданов,  Microinvest

Всеки един от нас многократно е посещавал ресторант, но малцина са тези, които дали поради принадлежност към дадения бранш, или заради свои лични търсения са се докосвали до цялостния процес на работа. А нима не е интригуващо да хвърлите един поглед през ключалката?

Именно това е и причината Microinvest да създаде за Вас нов и модерен сайт, с чиято помощ всеки посетител може да се запознае по забавен и лесен начин с процесите, които протичат вътре, а собствениците да добият представа за софтуерните решения, които биха им помогнали да автоматизират различните дейности в тяхното заведение.

Сайтът skladpro.bg е Вашият виртуален ресторант, където бързо и лесно можете да се потопите в същината на работата, и да разберете как протичат всичките процеси в заведението –  получаване на необходимите стоки, настаняване на посетителите, приготвяне на поръчките, контролиране на резервациите, организация на доставки по домовете и т.н. Добре дошли сте в мениджърския офис, където можете да се запознаете с иновативната софтуерна програма, която значително ускорява и облекчава процеса на взимане на управленски решения. Контролът върху цялостната дейност е толкова добър, че сме принудени предварително да се извиним на персонала, ако в един момент се окаже, че не познават своя мениджър, защото не излиза от офиса си!

За собствениците на ресторанти е важно да знаят, че всяка една от дейностите, която е показана на сайта, е придружена с пълна информация за продукта, който я осъществява. Подробното описание на функционалностите на програмите представя по интересен и достъпен начин как софтуерните решения, предлагани от Microinvest, работят и се прилагат в реални ситуации. Това е чудесна възможност всеки да открие най-добрите идеи за организация и оптимизация на дейностите в своя ресторант, бар, пицария, а също така и да превърне заведението си в модерно и посещавано място!

 Заповядайте в ресторанта на модерните и работещи идеи!

This entry was posted in Иновации and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Вашият виртуален ресторант

  1. Pingback: it.linkovete.com

  2. Pingback: pligg.com

  3. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>