ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Да помогнем на Гого да се пребори с левкемията!

Тази история може да се случи на всеки. Георги Тодоров Панайотов е на 4 години, половината от които се бори с тежко злокачествено заболяване. Диагнозата е Остра линфобласна левкемия, а продължилата близо 2 години химиотерапия не води до подобрение. Организмът на детето е много изтощен от тежкото лечение, което е проведено до момента.

Българската държава до момента не оказва съдействие. Остава последна надежда за българското семейство – химиотерапия и костно-мозъчна трансплантация в клиника в Германия.За щастие сестричката на Гого е подходящ донор, но липсата на средства спират операцията. За лечението в клиниката в Германия са необходими 250 000 евро. Сумата е непосилна за семейството.

Наближава големият християнски празник Великден, а това е възможност за едно добро дело. Нека всички, които имат желание и възможност да помогнат на Гого, да му дадем шанс да порасне и да изживее пълноценно своето детство. Всеки един лев ще приближи Гого до мечтата да бъде като всички останали деца, да се усмихва, пее и тича на воля.

Даренията могат да бъдат направени на следните банкови сметки:

BG50BUIB98885027482000 в лева

BG32BUIB98885427482000 в евро

Сметките са в Сибанк на името на Георги Тодоров Панайотов. Повече информация за Гого можете да намерите тук: http://help-gogo.ivomirchev.com/

Ако нямате възможност за дарение, то бихте могли да дадете своя принос, като разпространите това писмо до всички ваши роднини, приятели и познати.

Благодарим на съпричастните към една благородна кауза – да дарим живот на едно дете.

Можете да се свържете и с таткото на Гого на телефон:  0896689001   или мейл: t_panaiotov@abv.bg.

 

This entry was posted in Без категория, Инициативи. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *