Microinvest партньори: ДСМ ООД – Русе

Представяме ви изключителният представител на Microinvest в Русе – ДСМ ООД.

Фирмата е създадена през 1997г. в гр. Русе. Тя е първата в града и в областта, която през  1999г. разработи и изгради безжична мрежа за доставка на интернет.  

Основната дейност е продажба и сервиз на компютърна техника (нова и втора употреба), периферни устройства, консумативи и др. Специалистите на ДСМ ООД имат дългогодишен опит в изграждането на системи за видеонаблюдение, както и за контрол на работно време. 

От 1998г. ДСМ ООД е изключителен представител на софтуерните продукти Microinvest и 12 години по-късно имат над 3000 клиента в областта.

Фирмата се стреми да предлага цялостни и завършени решения за малкия и средния бизнес. Като естествено продължение ДСМ ООД концентрират сериозно внимание на цялостните системи за управление на бизнеса Mago.Net,  на италианската фирма Micro Area, чиито представител за България е Microinvest.

 

This entry was posted in ERP, Дилъри, Партньори and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>