Всеки билет с касова бележка от 21 юли 2015 г.!

От 21 юли 2015 г. всички продажби на билети за концерти, спортни събития, музеи, ползване на чадър и шезлонг на плажа ще трябва да бъдат придружени от касова бележка. Това разпространи официално като информация Националната агенция по приходите. Новото изискване за регистриране и отчитане на продажбите чрез фискален касов апарат за всички фирми и институции, които издават билети срещу своите услуги, е част от последните изменение в Наредба Н-18 от 2006 г. Според публикуваните промени в Държавен вестник всички търговци, продаващи билети, отпечатани по реда на Наредбата за условията и реда за отпечатване и контрол върху ценни книжа, имат по-малко от един месец срок да закупят и регистрират фискално устройство в приходната агенция!

В подкрепа на българския бизнес Microinvest обявява кампания „Достъпен касов апарат“. Кампанията има за цел да облекчи задълженията на търговците и институциите при спазването на изискванията за задължителна регистрация, обслужване и поддръжка на фискални устройства. В рамките на инициативата  Microinvest предоставя изключително ниска цена за подновяване или сключване на едногодишен договор за абонаментно обслужване на Вашия касов апарат или фискален принтер с включена абонаментна такса за SIM карта. На пакетната цена от 69 лв. с ДДС получавате:

  • Договор за задължително сервизно обслужване за 1 година на фискално устройство, включващо всички услуги за осигуряване на безпроблемната му работа;
  • Абонамент към мобилен оператор за 1 година за осъществяване свързаност с НАП;
  • Бързо обслужване и консултация.

Специалното предложение е валидно във всички отлично оборудвани сервизи на Microinvest:

  • гр. София, бул. Цар Борис III 215, Геопланпроект, ет.12, тел.: (02) 955-55-15
  • гр. Бургас, ул. Христо Ботев  32, ет. 1, тел.: (056) 824-173
  • гр. Варна, ул. Стефан Стамболов 12, партер, тел.: (052) 69-56-78
  • гр. Велико Търново, ул. Независимост 29, офис 3, тел.: (062) 605-615

Microinvest фискален сервиз се отличава с екип от отлично подготвени специалисти, модерно оборудвана база и перфектно съотношение цена/качество на предлаганите услуги. В допълнение обслужването е изключително бързо, без досадни опашки и излишно изчакване. Всички дейности се извършват с внимание към всеки детайл.

Списък със специално подбрани модели на всички водещи производители на касови апарати, може да разгледате тук.

This entry was posted in касови апарати, Новини. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *