За първи път в България – Android приложения родно производство за извършване на продажби в магазини и заведения

Очакваната, но дълго пазена тайна за новата технологична разработка, която подготвя софтуерната компания Microinvest, е вече публична. От компанията официално представиха единствения по рода си към момента софтуер за извършване на продажби в магазини и обслужване на клиенти в заведения, базиран на мобилната платформа Android. Това го превръща в първото подобно приложение за най-популярната операционна система, създадено от българска компания! За място на презентацията от Microinvest избраха ежегодната си международна конференция в Москва с партньори от 11 държави.

При проектирането на новите продукти разработчикът е използвал целия си опит в областта на софтуера за управление на бизнес процесите и се е постарал максимално да въплъти идеологията на Android платформата, спазвайки изискванията, залегнали в нея и подчинявайки се на правилата за работа с мобилни устройства. От компанията – разработчик споделиха, че причината да се създадат такива приложения са няколко –безспорно навлизащите в ежедневието смарт телефони и таблети с операционна система Android, стремежът да бъдат използвани технологичните нововъведения във всички сфери на бизнеса, което да направи работата по-бърза, удобна и професионална. Разбира се не е за пренебрегване и фактът, че приложенията са безплатни, предназначени да бъдат използвани на устройства, чиято цена е все по-изгодна, което прави инвестицията в подобна цялостна и завършена система по силите на всяка фирма.

„Работата с Microinvest приложенията за Android е лесна и ефективна. Техните функции са максимално удобни за изпълнение на ежедневните дейности. Специално внимание е обърнато на бързината на обслужване и лекота на работа за операторите при рутинните им задължения, които те изпълняват при обслужване на клиентите.“ – сподели управителят на Microinvest Виктор Павлов при тяхното представяне. „Фантастична скорост; Дълъг живот на батерията; Интелигентен On-Line / Off-Line обмен; Пъргава вградена база данни“ – пък са четирите простички принципа за работа на продуктите, които ще гарантират комфортната и успешна работа с тях.

Microinvest FastPOS и Microinvest Restaurant – имената съответно на търговски и ресторантски софтуер за Android, вече се радват на първите си положителни коментари и изтегляния в Google Play. От своя страна пък Microinvest обещават мощно развитие на тези приложения и много изненади за първите изпробвали новия софтуер!

Microinvest Android

This entry was posted in Android, IT, Любопитно, Продукти and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *