Когато успешните избират успешни партньори: “Макдоналдс” афишира сътрудничеството си с “Добрев”. “Добрев” се доверява на „Микроинвест“!

Актуално заглавие в пресата от последните дни акцентира върху новината, че водещата верига за бързо хранене “Макдоналдс” залага на активна реклама на сътрудничеството си с българския производител на млечни продукти “Добрев”, което успешно продължава вече няколко години. Любопитен факт е, че веригата обекти на “Добрев” от своя страна използва търговска система от водещия български софтуерен разработчик Microinvest, като всички нейни обекти работят в една база данни в реално време. Тук и тук можете да разгледате снимки в част от обектите на популярната верига млекарници с описание на процеса по внедряване. За да отговори на високите изисквания на своите партньори, „Добрев“ не могат да си позволят компромиси в качеството и нивото на обслужване, затова използването на най-добрите решения за управление на дейността е от ключово значение. Избирайки продуктите Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light, във веригата са оптимизирани процесите по заприхождаването на стоките и продажбите, постигната е по-добра работа с партиди, следене на срокове на годност, поддръжка на минимални стокови запаси. Внедряването на системите с марка Microinvest позволява на мениджърския екип да вземе правилни решения за реорганизация на портфолиото от предлаганите артикули и търговските площи, спомага за по-доброто управление на всички фирмени ресурси.

Ако искате и Вашия бизнес да бъде сред успешните, изберете правилния софтуер за него. Свържете се с консултант или представител за професионален съвет или изтеглете безплатно демо.

This entry was posted in Без категория. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *