Новата версия на SugarCRM 6.5 – още по-сладка и с много нови възможности

SugarCRM 6.5 e достъпна за партньори и клиенти от началото на месец юни. Новата версия е толкова сладка и лесна за използване, че ще я обикнете веднага след като видите какви предимства Ви предлага и как ще оптимизира Вашия бизнес.

 Какво е новото в SugarCRM 6.5?

  •  Нов потребителски интерфейс

Обновеният потребителски интерфейс прави търсенето и работата с информацията в  SugarCRM по-лесни от всякога. Комбинирани са три потребителски панела в един нов, така че времето за навигация е минимизирано, а това позволява повече продуктивна работа със системата.

  •  По-ефективно търсене

Търсенето на информацията, която Ви е нужна, дори и по цяла дума, е много бързо и максимално улеснено. Топ резултатите са достъпни само с натискането на няколко бутона, като сами избирате дали да търсите във всички Sugar модули или само в определени такива. Да откриете желаните данни в новата версия на SugarCRM е като използването на любима Ви Интернет търсачка: бързо, интуитивно и предсказващо.

  •  Подобрен Sugar календар

Подобренията в Sugar календар ще се превърне във Ваш любим помощник. С новия интуитивен интерфейс на календара имате възможност да подновявате и създавате с лекота повтарящите се срещи и обаждания, както и да променяте продължителността им. Подобренията в CRM системата Ви позволяват да изпращате автоматични напомнящи имейли преди Вашите срещи и по този начин да повишите ефективността им.  Получавате възможността да поканите на среща дори партньори и клиенти, чиито контакти не са въвeдени в SugarCRM.

  •  SugarCRM 6.5 спестява време

SugarCRM 6.5 е по-бърза от всякога.  Ще зареждате различните страници в програмата още по-бързо и ще обменяте информация още по-ефективно. Всичко е „по-енергично“ и по-забавно с новата SugarCRM 6.5.

Вижте какво още ще Ви предложи SugarCRM 6.5, като се свържете с консултант на Microinvest, който персонално ще Ви представи възможностите на системата. За повече информация се свържете с нас на 0700 44 700 или на имейл  marketing@microinvest.net.

This entry was posted in CRM, IT, Любопитно, Новини and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *