Нов онлайн склад в помощ на потребителите

След успешната реализация и утвърждаването на безплатната система за фактуриране www.invoicepro.bg, Микроинвест обяви официално представянето на  своя нов проект – Micro.bg. Това е първият по рода си онлайн склад, който предоставя цялата гама от функционалности и предимства на складовия и търговски софтуер, съчетан с удобството на облачните решения.

От софтуерната компания предлагат това изключително свежо решение отново в помощ на бизнеса, даващо сериозна заявка да се превърне в предпочитано приложение за новия летен сезон. Без инсталация и изисквания към хардуера, без инвестиция за първоначално закупуване и поддръжка на софтуер, Micro.bg е уеб базирана платформа, с която от всяка точна с интернет достъп, може да се управлява качествено и модерно един бизнес. С проекта си Микроинвест прави изключително достъпни предимствата на все по-популярните облачни технологии за всеки малък и среден търговец. От компанията заявяват, че едногодишен абонамент за до 10 потребителя в Micro.bg е в пъти по-малко от цената на стандартното декстоп решение.

Бизнес логиката, заложена в Micro.bg, го прави не просто приложение за следене на стокови наличности, а платформа за бърза и лесна реализация на продажби, доставки, производство, рекламации, извършване на разплащания и издаване на документи с модерна визия, отговарящи на нормативните изисквания. Разбира се в изпълнението на проекта са заложени интуитивен интерфейс и лесно за навигация меню, с които всеки потребител да започне работа за минути. За екипа, стоящ зад платформата, безопасността на въведените данни на потребителите е приоритет. Затова Micro.bg използва най-добрата криптираща защита и е осигурено автоматично архивиране на информацията. По този начин използването на сайта е много по-сигурно от работата на всеки персонален компютър, който може да бъде откраднат, унищожен или злонамерено компрометиран.

 „Набираме скорост и планираме до една готина да имаме 20 000+ активни потребители, които да използват системата на няколко езика” – заявиха от компанията и допълват, че в рамките на 3 седмици имат средно 15 нови регистрации дневно от фирми с дейност в областта на търговията и услугите. Успехът се дължи на факта, че за използването на онлайн склада реално не са необходими никакви допълнителни действия, настройки или време за внедряване. Основните фирмени данни се получават автоматично в системата след въвеждането на фирмения идентификационен номер, предлага се и удобен автоматичен импорт на номенклатури. Това позволява универсалност в използването на уеб платформата независимо дали става въпрос за управление на малък магазин, верига обекти, сезонен бизнес, голяма търговска фирма или складово стопанство.

Компанията предоставя двумесечно безплатно тестване на всички функционалностите на Micro.bg. След този период потребителят трябва да избере подходящата за него тарифа, като при 1 потребител таксата за 1 месец е 5,90 лв., а абонаментът за 12 месеца е 59,90 лв. (т.е. около 5 лв./месец). Едномесечната такса за 10 потребители е 19,90 лв., а едногодишният абонамент излиза 179,90 лв. (около 1,50 лв. месечно на потребител).

Видео уроци за Micro.bg 

 

This entry was posted in Без категория. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *