10 Предимства на Microinvest

Microinvest предлага няколко безспорни предимства на своите продукти, поддръжка и партньорска програма. Чрез кратки акценти ще укажем най-важните 10 предимства на Microinvest. Това са ключови преимущества, които правят работата удобна и ефективна.

Европейска поддръжка. Бързо, качествено и отговорно

Microinvest има отлична система за поддръжка на продуктите си. Чрез публичен форум, чрез директна връзка с разработчиците, чрез комуникация с нашите партньори и специалисти, въпросите се решават моментално. Подходът е европейски, с максимална отдаденост към клиента и отговорност за достигане на получения резултат. Всички въпроси се третират като спешни и се полагат грижи за удовлетвореност на клиента. От своя страна партньорите знаят, че могат да разчитат на отговорна европейска компания и не са сами във внедряването на продуктите!

Най-добро съотношение цена/качество

Съществуват продукти с много функции, съществуват продукти с ниска цена, но само Microinvest успява да предложи такъв широк набор от функционални възможности в една единствена програма, при разумна цена и непрекъснато развитие. Комбинацията от възможности и достъпна цена дават неоспоримо предимство на продуктите на Microinvest спрямо конкурентите.

Вградена помощна система и лесно изучаване на продуктите

Всеки един от продуктите на Microinvest притежава стандартна помощна система, която се активира с F1. Достатъчно е клиентът да натисне F1 и ще получи пълно описание на активния в момента модул. Това позволява бързо и безпрепятствено изучаване на продукта и моментална справка за предлаганите възможности.

Комбинирано решение за магазин и ресторант

Microinvest предлага унифицирано решение за магазин и ресторант. Вече не е необходимо да има отделен продукт за магазин, друга система за ресторант, трета за супермаркет, четвърта за кафе, пета за сауна и така нататък. Когато специалистите изучат възможностите на Microinvest, те могат да автоматизират всичко това с помощта на един-единствен продукт. Това опростява работата на специалистите и не изисква от тях изучаване и поддръжка на 5-10 различни системи!

Най-мощната система за отстъпки

Разликата е в мениджмънта. И докато всички могат да правят салати и да предлагат напитки и алкохол, мениджмънтът е от ключово значение за работата на един обект. Microinvest притежава най-мощната система за дефиниране и управление на търговските отстъпки. Сега мениджърите могат да определят правила, да задават индивидуални проценти, да използват обедни менюта и персонални карти. И всичко това е част от стандартната версия на продукта, не се купуват скъпи допълнителни модули, вградено е в ядрото на всяка една програма.

Удобство при работа

Подредена програма, балансиран и красив интерфейс, стриктно следване на основните компютърни принципи и великолепен графичен дизайн. Всичко това гарантира удобство при работа на операторите, бързо и безпроблемно ориентиране в програмите и липса на досадните въпроси от типа: „Как да направя това или онова?“. Клиентите, както и сервизните специалисти оценяват липсата на объркани менюта, сложни екрани и непрекъснато цъкане с мишката по хиляди различни опции.

Всички драйвери са вградени, няма изискване за допълнителен софтуер

Съществуват системи, които непрекъснато изискват закупуването на допълнителни модули. Когато добавите нов принтер, когато промените модела на електронната везна, когато добавите карти за отстъпки, клиентите, специалистите и собствениците са длъжни да плащат за допълнителни драйвери, допълнителни програми и имат допълнителни разходи. Всичко това е елиминирано в продуктите на Microinvest, една програма съдържа всичко, драйверите са вградени, без допълнителни скрити разходи за драйвери или други спомагателни модули.

Възможност за работа в демонстрационен режим

Знаете ли израза: „Да купиш котка в чувал“? Повечето от продуктите изискват първоначално заплащане на лицензите и едва след това клиентите се запознават с функционалните възможности. При пазарната политика на Microinvest клиентите могат да тестват софтуера, да се уверят в неговите възможности и едва след това да закупят системата. Още повече предимства има за сервизните специалисти, те могат да инсталират цялата система и да я настроят без лицензионни ключове. Едва след това, по инициатива на клиента да се закупят и поставят лицензионните кодове. По този начин в първоначалната оферта съществува цената на софтуера и клиентите плащат едва когато са убедени в способностите на продукта.

Поддръжка на всички операционни системи

Коя е любимата Ви операционна система? Windows? Linux? MacOS? Android? Продуктите на Microinvest я поддържат! Чрез мощен набор от инструменти и продукти, решенията на Microinvest са достъпни под практически всички потребителски операционни системи. И всичко това е достъпно и документирано, дори и безплатно, с отворен код за Linux! Специалистите могат да оценят мощните възможности, които крос-платформата разрешава. И всичко това от един производител – Microinvest!

Безплатни обучения и рекламни материали

Microinvest провежда безплатни обучения. Всеки клиент, партньор, приятел или програмист може да се възползва от семинарите, конференциите и Internet видео презентациите. При това всичко е безплатно, не изисква инвестиция или сложна процедура за обучение, изпити, квалификации или специален режим на достъп. Специалисти на фирмата обикалят в разни региони на света, от Владивосток до Хавана, обученията са част от политиката за разпространение на продуктите. И партньорите получават безплатни рекламни материали и достъп до техническата информация.

Други предимства

Описаните предимства са само върха на айсберга, нововъведенията на технологично ниво са още повече. Комплексът от положителни характеристики може да се разшири много и да се добавят практическите резултати. А те са единствено в подкрепа на софтуера на Microinvest.

This entry was posted in Любопитно and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *