3.7. – новата, удивителна версия на Mago.Net!

Нови екстри ще подобряват ефективността и ефикасността на всеки един аспект във Вашата компания: това е Mago.Net 3.7! Какво ще спечелите, използвайки Mago.Net 3.7?

Освен новите 58 допълнителни функционалности, които са добавени във всички модули на ERP системата, може да намерите и наистина много подобрения на вече съществуващи функции.

Ето ги и основните подобрения в новата версия:

  • Подобреното управление на плащанията по фактури с кредитна карта позволява счетоводен вход, автоматично генериран, за да поддържа цялата информация, засягаща плащането.
  • Що се отнася до логистиката, са развити нови и лесни начини за използване на функциите на Mago.Net, например влизане в системата от мобилни устройства, поддържащи WiFi.
  • Mago.Net 3.7 се отличава и с 15 нови подобрения, представени в административната и счетоводна област. Сега отчетите, засягащи изчисленията на лихвите по задълженията се използват според параметрите в Mago.Net, за да се получи персонализиран резултат, без да е необходимо да се променя целият доклад.
  • Разширена и подобрена е визуализацията на така наречените „препратки“ /cross-references/, с която вече е възможно да се зареждат графики, като това позволява достъп до всеки документ само с един клик.
  • В новата версия на ERP системата са включени и редица подобрения, отнасящи се  до оптималното управление на паричните потоци.

Ако искате информация за всичките нови възможности, включени в Mago.Net 3.7 или искате да видите как те могат да оптимизират Вашия бизнес, свържете с консултант на Microinvest на 0700 44 700, за да се възползвате от индивидуална презентация.

This entry was posted in IT, Любопитно and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *