Mago.Net 3.8 от Microinvest – 40 нови възможности за Вашия бизнес!

Удобна, иновативна, интуитивна – това е новата версия на водещата европейска ERP система Mago.Net, предлагана от Microinvest. Сега всяка от над четиридесетте нови функции и подобрения в системата могат да работят за Вас и Вашия бизнес, за да постигнете отлични резултати!

Защо Mago.Net 3.8?

  • За да контролирате с лекота набор от документи и същевременно да имате достъп до цялата информация с един клик, независимо къде се намирате. Това е възможно с новата функция за графично управление на връзките и удобния бутон „Cross References“.
  • За да управлявате по-ефективно дълготрайните материални активи. С Mago.Net 3.8 на ниво ДМА балансовият отчет може да бъде изготвен прецизно и бързо. В допълнение комуникацията между главната книга и балансовите стойности дава възможност да се визуализира връзката на всяка счетоводна сметка с дълготрайните материални активи.
  • За да проследявате плащания по-ефективно и лесно!
  • За да имате възможността да управлявате складовите наличности от името на трети лица. Благодарение на новата функция, Вие можете да следите доставката на стоки, притежавани от трети лица.
  • За да използвате Mago.net 3.8 за автоматично изчисляване на времето за производство на всеки един елемент.
  • За да използвате удобния нов инструмент EasyAttachment. Той се отличава с многобройни практични предимства, сред които възможността да обединявате голям брой документи в един общ pdf файл или да ги принтират заедно, спестявайки време и минимизира възможностите за грешки.
  • И още много…

Нека да Ви демонстрираме новата версия и възможностите на Mago.Net на персонална презентация! Поканете софтуерен консултант във Вашия офис оттук или се свържете с наш консултант на 0700 44 700!

This entry was posted in ERP, IT, Любопитно, Новини and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *