Microinvest подкрепя млади таланти

20 млади специалисти от гимназии от цялата страна се съревноваваха на националната олимпиада по счетоводство в град Хасково. Събитието се проведе във Финансово – стопанската гимназия “Атанас Буров” с подкрепата на Фондация “Буров” и фирма Microinvest, представена от партньора на компанията в района  Компютърен център ООД. Ученици от 20 града се явиха, за да проверят своите познания в сферата на счетоводството. Състезанието беше с продължителност 3 часа, като включваше както практическа част – решаване на тест, така и теоретична.

На официалната част след събитието бяха презентирани софтуерните решения на Microinvest, като специално внимание бе обърнато на иновациите и новите технологични подходи. От компанията връчиха специални грамоти на всички участници, а за тримата, постигнали най-добри резултати в олимпиадата, бяха предвидени специални награди – софтуерни пакети на обща стойност над 2 000 лв. Най-добрите бъдещи икономисти ще имат възможността да се включат в стажантската програма на Microinvest, която гарантира практически опит във водеща международна компания и много положителни емоции.

Microinvest продължава да развива своята политика за подобряване качеството на компютърното обучение в българските училища. Част от тази политика е и кампанията по безвъзмездно дарение на софтуер за учебни цели, от която в последните десет години са се възползвали голям брой учебни заведение от цялата страна.

This entry was posted in Без категория and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *