Microinvest Склад Pro и Pricer

Потребители, които са се доверили на търговския софтуер на MicroinvestMicroinvest Склад Pro, вече могат да се възползват от още едно ново функционално допълнение, а именно интеграция със системата за електронно етикиране на шведската компания Pricer.

Електронните етикети спестяват време и ресурси, като позволяват автоматично обновяване на цените и информация за стоките. Този тип етикети са много по-изгодни от хартиените. С тях може да повишите лоялността на клиентите към Вашия търговски обект, защото винаги ще получават актуална и точна информация за цените на отделните артикули.

Сега вече може да сте напълно спокойни, че цените и параметрите на стоките във Вашия търговски обект ще са винаги актуални, защото всяка промяна на стойностите им в Microinvest Склад Pro ще се отразяват автоматично на етикетите – без разходи за хартия, печат, без загуба на време и допускане на неточности. Двупосочният обмен на данни между Microinvest Склад Pro и електронните етикети Pricer, осъществяван чрез приложението Microinvest Utility Center, позволява да генерирате автоматично специални намаления и промоционални предложения за определен период от време само с натискането на няколко бутона. И ще може да сте сигурни, че те се визуализират само на етикетите на определените от Вас стоки или продуктови групи. Клиентите ще са впечатлени от новостите и модерното обслужване, което им предлагате. Освен това те ще получават максимално точна и подробна информация за артикулите от етикетите, а по този начин ще взимат по-лесно решение за покупка.

This entry was posted in Без категория. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *