Posoka.com се довери на Microinvest

Един от най-популярните туристически портали в България – posoka.com избра Microinvest за свой технологичен партньор. Microinvest осигурява пълно софтуерно оборудване за организациятa на цялостната счетоводна дейност на компанията, собственик на туристическия портал. За нуждите на оптималната счетоводна отчетност е изграден персонализиран алгоритъм за комуникация между резервационната Online система на Посока Ком и счетоводната система Microinvest Делта Pro. По този начин всички данни от клоновете на туроператора в цялата страна се получават и обработват централизирано само с няколко кликвания. Предимствата на този начин на работа са безспорни, а спестените ресурси и време – значителни.

Технологията на работа на счетоводния софтуер на Microinvest позволява широко и гъвкаво приложение на системата в туроператорската област. С подбрани специфични за дейността автоматични функции за осчетоводяване на всички издавани документи и протоколи се постига правилно отразяване при подаване на ежемесечните ДДС декларации и дневници, с минимални усилия.

„Реализирайки успешно проекта с Посока Ком, даваме сериозна заявка като отличен избор за всички компании от този бранш, защото им предлагаме възможност за съкращаване на редица операции и минимизиране на възможностите за грешки при обработка на информационния поток“, споделят от консултантския екип на софтуерната копания, участвал във внедряването на Microinvest Делта Pro.

Posoka.com се довери на Microinvest

Posoka.com се довери на Microinvest

This entry was posted in Без категория and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *