Sendera – Иновация в счетоводството

В света на технологиите вече всичко е възможно и за това ние от Microinvest решихме да дадем старт на един нов проект, изцяло базиран на нуждите на нашите клиенти. В забързаното ежедневие, както и постоянните промени в социалния живот, ни подтикнаха към идеята за Sendera – ЕДИННА ПЛАТФОРМА ЗА ТРАНСФЕР, ОБМЕН И КЛАСИФИКАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ. Или по-просто казано, дадохме старт на безхартиеното счетоводство.

Sendera е система, която ние разработихме за всички хора, които обменят документи, най-вече в помощ на счетоводителите и техните клиенти. Тя е изключително опростена, без сложни механизми и всеки би могъл да я използва.  Независимо дали сте счетоводител или клиент, вече не е нужно да се тревожите за срокове, за куриерски услуги или за хартиен обмен на документи. Само един клик Ви дели от получаването и класифицирането на всички документи, които са Ви нужни.

Нашата цел е да оптимизираме времето за обработка на всички документи от счетоводителите, както и да съкратим времето и разходите на всички клиенти, които искат да предадат месечната документация на своите счетоводители. Защо да не съкратим времето за обработка на всички фактури, болнични и т.н. и да го сведем до минимум? За няколко минутки всички документи са вече обработени и изпратени по папките на клиентите. Това вече няма да отнема целия Ви ден и ще имате повече свободно време за творчество!

Как работи? Ами, много лесно! Вие като счетоводител трябва да инсталиране на Вашия компютър десктоп системата,  а Вашите клиенти да свалят приложението на своите мобилни телефони и връзката между вас вече е осъществена. Изключително просто и удобно! Без пропуснати и забавени документи, без изгубени фактури и касови бележки! 


Целият екип на Microinvest работи усилено, за да предложим най-гъвкави условия на работа за нашите клиенти. Именно за това нашият нов продукт Сендера ще има месечен абонамент абсолютно достъпен за всеки. Sendera е в активен процес на развитие, за да достигне максимална полза за всички наши клиенти и партньори. Ще се радваме да споделяте с нас Вашите идеи, насоки или предпочитания!


Научете повече за Sendera на https://sendera.bg

This entry was posted in Без категория. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *